A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Доброславська школа мистецтв Доброславської селищної ради"

ВІТАЄМО З ДНЕМ ЗНАНЬ!

Дата: 01.09.2022 12:05
Кількість переглядів: 191

Доброславська школа мистецтв вітає всіх з 1 вересня - Днем знань. Новий навчальний рік ми стартуємо з новими перемогами. Учні школи під час канікул продовжували займатися улюбленою справою – вдосконалюватися як музикант. Вітаємо переможців міжнародних конкурсів Бутакову Катерину (викладач Кваша О.В.), Горбель Анастасію (викладач Гончар Т.Д.), Баранову Вікторію (викладач Фомюк С.В., концертмейстер Воропай В.Б.).

Хочеться побажати, щоб цей день не був причиною печалі, а запам'ятався довгоочікуваними добрими зустрічами, новими цікавими знайомствами. Й нехай у школах на перервах звучить дзвінкий сміх, а не сигнали повітряної тривоги на уроках. Високих оцінок, безпечного навчання, легких контрольних, цікавих уроків та домашки, вірних друзів, з якими все, що вже було сказано, легко здійсниться!

З 1 вересня підкорюйте нові вершини знань, зустріньте добрих і надійних друзів і досягайте заповітних цілей. А ваші здібності та наполегливість нехай стануть запорукою визначних успіхів у зміцненні України!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень